Shownieuws!

Rockin' Rebels team rocked at the International Dogshow in Hoogstraten Belgium!
Sophi, Rockin' Rebels Smile for the Picture, baby class 1st VP Best Baby!
Phillyz, Rockin' Rebels Billy Jean, puppy class 1st VP Best Puppy!
Rigo, JuCi Bacardi... Rigo, champion class 1st Excellent CAC r. CACIB
Amy, JuCi, veteran class 1st Excellent Best Veteran
Lilly, Rockin' Rebels Hello Sunshine, open class 1st CAC CACIB
 Many thanks to the judge Mrs. Linda Valorikova for loving my little Sophi to bits. It was a pleasure showing for you.
In the ring of honour my dear friend Angelique Bobrikova and my lovely Amy made it to Best in Show Veteran!! I couldn't be more proud on both of you, you were looking great as usual!

___________________________________________________________
Om te oefenen met 'de jeugd' zijn we naar de clubmatch in Rijssen geweest 14 januari. Keurmeester Dhr. P. Prins was erg te spreken over kleine Sophi (Rockin' Rebels Smile for the Picture), ze kreeg in de babyklasse een veel belovende beoordeling. Vlinder (Kikily) kreeg in de puppyklasse een mooie veel belovend. Nola (Rockin' Rebels Rumour Has It) vond het fantastisch, maar ze vond zichzelf toch de mooiste. Ze wist de keurmeester te overtuigen en behaalde een Uitmuntend 1 in de jeugdklas. Amy (JuCi) was mee om het goede voorbeeld te geven, en dat deed ze.  Ze behaalde een uitmuntend 1 in de veteranenklas, en werd bij de veteranenparade als 4e beste veteraan geplaats. Lilly (Rockin' Rebels Hello Sunshine-Astrid) werd beste van het ras! Ik ben blij met de resultaten!!
___________________________________________________________
Op 23 november was de winner show in Amsterdam. We hebben Joohz, Rigo en Amy geshowt. Joohz startte in de puppyklasse en behaalde een 2e plaats veelbelovend met een mooi keurverslag. Joohz is verhuisd naar Henny waar hij het prima naar zijn zin heeft, Henny bedankt voor de goede zorgen!! Rigo werd geshowd door Angelique, wat een super team, ze behaalden 1e plaats uitmuntend in de kampioensklas, en hij kreeg het reserve CAC en het CACIB! Amy won samen met Astrid de veteranen klas teven, en wist haar 2e veteranen CAC te halen. Ook in de erering zette ze haar beste beentje voor en werd uit een enorme groep veteranen geselecteerd bij de beste 10!
___________________________________________________________
Na lange tijd niet geshowt te hebben, zijn we 3 november naar Bleiswijk geweest met Amy en Nola. Nola startte in de puppyklasse, ze haalde een 3e plaats veelbelovend met een mooi keurverslag. Amy showde zoals ze altijd gedaan heeft, full power, en behaalde het Veteranen CAC, goed gedaan 'oudje' ;) ! keurmeester was Micheal Forty, beste van het ras werd het mooie teefje Kiss and Tell of an Excellent Choice, Proficiat Natasja en bedankt voor de gezelligheid!!
___________________________________________________________